Обадете ни се от 9:00 до 18:00 часа+359885601995

Финанси

Пълноценност на необходимата ви информацията и прозрачност при вземането на решения за финансиране на вашите идеи във времето.

Предлаганите от Assesston консултантски услуги от категория “Финанси” имат за цел да ви предоставят пълнота и прозрачност при необходимост от финансиране на ваша бизнес идея, планирана покупка или неочакван разход. 

След като се запознаем с вашата идея, ще ви подпомогнем в по-пълноценното структуриране на вашата идея във времето от гледна точка на необходимото финансиране и бъдещото му погасяване. Ще съберем необходимата ви информация от банковите и финансови институции. Заедно с вас ще преценим коя е оптималната форма на финансиране, сроковете, необходимата документация, подкрепяйки ви в целия процесна до усвояване на необходимите ви средства. 

Независимо дали планирате покупка на автомобил, извършване на малък ремонт или средства за по-голяма инвестиция - закупуване на нов дом, заедно с нас ще изминете през стъпки на процеса по-бързо и в пълна яснота. 

Assesston партнира на водещите банкови и финансови институции за ипотечно и потребителско кредитиране в страната. Целенасочени сме да предлагаме консултантски услуги и оптимални стратегически решения за развитието на вашите идеи във времето, придружени с висок професионализъм и етика, дългогодишно партньорство и резултатност. 

На ваше разположение сме за кратка консултация.

Отправи запитване