Call us from 9:00 AM to 6:00 PM+359885601995

Финансиране на проекти за строителство

Консултантски услуги при финансиране на инвестиционни проекти за строителство на жилищни сгради, самостоятелни търговски, складови и промишлени обекти.

Смятате, че най-накрая е дошло времето да построите мечтаната от вас къща или вила, на тихо и приятно място, извън натовареността на градската среда.

Екипът на вашата компания има необходимост от разширяване, като все повече имате нужда от нова офис сграда, складово или промишлено хале.

Разполагате с поземлен имот в централни градски части, който е удачен за изграждане на многофамилна жилищна сграда.

Необходимо ви е финансиране?

Assesston предлага широкообхватни консултантски услуги при развитие на недвижими имоти и осигуряване на необходимото финансиране на вашия инвестиционен проект.

Отчитайки спецификите и насочеността на вашите намерения за развитие на даден недвижим имот, предприетите от вас стъпки и необходимата съпътстваща документация по инвестиционния проект, ще ви консултираме при избора на банка или финансова институция, която да осигури необходимото първоначално, частично или пълно финансиране за строителство. 

Доверете се на нашия професионализъм при работа с инвестиционни проекти за строителство на самостоятелни жилищни и търговски сгради.

Assesston има сключен договор с водещите банкови и финансови институции в страната, предлагащи пълен спектър от целеви финансови и бизнес решения при строителство на недвижими имоти.

Contacts us