Call us from 9:00 AM to 6:00 PM+359885601995

Потребителско кредитиране

Консултанстски услуги при необходимост от потребителско кредитиране за покупка на стоки и услуги, предвидени и непредвидени разходи.

Един от най-удачните варианти за покупка на желана стока или услуга, без това да рефлектира върху месечният ви портфейл, предвидени разходи и спестявания, е ползването на потребителски кредит.

От последен модел телевизорнова кухня, екскурзияпочивка, нов велосипедавтомобил, здравни услуги, до дългоочаквания основен ремонт на жилището или вилата, банките в страната предлагат възможност за бързо, лесно и своевременно усвояване на необходимите ви средства.

Assesston е партньор на водещите банкови и финансови институции за ипотечно и потребителско кредитиране в страната.

Доверете се на дългогодишният ни опит, като задно с нас подберете най-удачната форма на финансиране на вашите идеи, изцяло съобразена с вашите изисквания, очаквания и възможности.

Ще се погрижим да бъдете максимално информирани по отношение на необходимите документи, срокове за отпускане на средствата, избора на оптимално предложение при минимални лихвени условия, допълнителните изисквания на съответната финансираща страна в зависимост от размера на кредита и всички допълнителни разходи, които бихте могли да имате. Свържете се с нас.

Contacts us