Call us from 9:00 AM to 6:00 PM+359885601995

Еднофамилна жилищна сграда 75,00 кв.м. с двор 1989 кв.м. - с. Звъничево, общ. Пазарджик.

Пазарджик, с. Звъничево
0 €
0 € / м²
Property area icon 73.00 м²
Bathrooms icon 1
Bedrooms icon 3
Parking icon 2
Assesston|Realty предлага на вниманието ви един прекрасен недвижим имот – едноетажна масивна жилищна сграда със застроена площ от 75 кв.м., застроена върху урегулиран поземлен имот с площ от 1 989 кв.м., в сърцето на с. Звъничево, разположено в прохладните равнини между река „Марица“ и Западни Родопи.
 
Урегулиран поземлен имот с невероятните 1 989 кв.м., равен, с правилна форма и находящ се в центъра на населеното място, заобиколен от отлично урегулирани имоти и сгради, в непосредствена близост до Читалище „Звезда“, Кметство с. Звъничево и църква „Свети Великомъченик Димитрий“. В близост: детска площадка, магазинчета за хранителни стоки и закуски, отлична достъпност към „старият“ път „София-Пловдив-Истанбул“, намиращият се на 6 км. гр. Пазарджик и 38 км. от гр. Велинград, и не на последно място спирка „с. Звъничево“, част от превозната мрежа на БДЖ.
 
За клиентите с инвестиционни намерения, имотът дава възможността за допълнително застрояване и отделяне на самостоятелни до още 4 жилищни сгради.
 
Сграда тухлено едноетажно строителство с сутеренно ниво, със застроена площ от 75 кв.м. и притежаваща следното разпределение/помещения: цялостно под сградата – сутеренно ниво с изба с вход от градината. Жилищен етаж с предверие, антре, хол, 2 спални, самостоятелна кухня и баня с тоалетна. Сградата е след цялостен ремонт, изолация и PVC дограма, смяна на ВиК връзки, ремонт баня. Скатен „свободен“ покрив, също след ремонт – претърсване, подмяна на керемиди и измазване на капаци.
 
Данни на недвижимия имот:
Изложение – изток (кухня и хол) – юг (хол и предверие) - запад (спални);
Чиста застроена площ на сградата по документ за собственост – 60,00 кв.м.;
Обща застроена площ на сградата, съгласно актуална геодезия на АГКК – 75,00 кв.м.;
Площ на поземления имот по документ за собственост – 1 989 кв.м.
Етажност: един сутеренен етаж и един жилищен етаж.
 
За допълнителна информация, провеждане на оглед и подробна оферта с или без финансираща банка, моля, отправете запитване или запишете час за оглед.
 
Наличен комплект документи на разположение за директна покупка или финансиране от банка.
 
Assesston| Превърнете избора на недвижим имот в удоволствие.