Свържете се с нас от 9:00 до 18:00 часа+359885601995

Продава Магазин/Офис, Гараж в подземен паркинг и Наземно парко-място - Широк център на гр. София

София, Зона Б-18
0 €
0 € / м²
Property area icon 110.53 м²
Bathrooms icon 1
Bedrooms icon 1
Parking icon 1
Assesston|Realty предлага на вниманието ви настоящото изключително атрактивно предложение за покупка на недвижим имот със статут на „Магазин“, ведно с „Гараж в подземен паркинг“ и самостоятелно обособено наземно парко-място. Обособени за експлоатация като „Апартамент“, обектите се намират в широк център на гр. София, в непосредствена близост до парк „Свети Никола, ул. „Цар Симеон“, ул. „Опълченска“, кв. „Зона-Б18“ .
 
Сграда съвременно тухлено строителство на метри от центъра на града, заобиколена от самостоятелни жилищни и бизнес сгради, и търговски обекти и обекти за бързооборотни стоки по главните улици. В непосредствена близост до Читалище „Христо Ботев“, Национален политехнически музей, 11 ДКЦ, 1-ва ДГ „Червената шапчица и заобикалящите и на пешеходно разстояние детски и учебни заведения – 194 ДГ „Милувка“ и 65-та целодневна ДГ, 134-то СУ „Димчо Дебелянов“, 18-то СУ „Уилям Гладстон“, Национална гимназия за приложни изкуства „Свети Лука“, НПГПТО „М.В.Ломоносов“. На крачки от Billa - бул. Сливница“ и заобикалящата инфраструктура на софийски градски транспорт от всякакъв тип и посока – метростанция „Опълченска“ (8 мин), спирка „Опълченска“ – автобуси Е60, Е74, тролейбус 1, 5, 7 (4 мин), спирка „Опълченска“ - трамвай 22 (5 мин), спирка „Сливница“ – автобуси 11, 86, 309, 310, Е60, тролейбус 6, 7 (5 мин).
 
Обектите са обособени и се използва като апартамент на две нива. На етаж 1 с директен вход от към улицата е обособена всекидневна и кухня с обща площ от 40 кв.м. чиста площ и етаж -1 - спалня, дрешниково помещение, мокро помещение, баня с тоалетна с чиста площ от 30,40 кв.м. (виж. приложената схема-разпределение с вътрешни размери и чиста площи на помещенията).
 
Недвижимият имот представлява една отлична инвестиция с възможност за лесна смяна на вида експлоатация и своето предназначение, независимо от икономическата среда, в съчетание с възможността за наземно паркиране на един автомобила или два автомобила. Недвижим имот подходящ както за жилищни, така и за инвестиционни цели, а предвид и етажността на обекта (първи етаж над гаражи) с възможност за смяна на статута и в офис.
 
Разпределение: Самостоятелен вход от ул. „Брегалница“, всекидневна/приемна, кухня/офис част, спалня/офис част 2/склад, дрешниково помещение/малък склад, моко помещение с баня и тоалетна. Витрина/лице  - 9,00 кв.м. 
 
Данни на недвижимия имот:
Изложение: Изток;
Чиста застроена площ на обектите по документ за собственост: Магазинобща застроена площ от 59,19 кв.м. с прилежащи 9,76 кв.м. - общо 68,95 кв.м. Гараж в подземен паркинг на сградата – 15,70 кв.м., ведно с 7,78 кв.м. ид.ч. от сутеренното пространство – общо 23,48 кв.м. Обща застроена площ на обектите – 92,43 кв.м. Наземно парко-място до обекта с площ 18,10 кв.м., ид.част от парцела върху който е построена сградата.
Етажност – 1-ви (над гаражи) от 6 етажа.
 
Цената включва описаните недвижими имоти и наличното в тях обзавеждане и оборудване, с изключение на малка част от електроуредите.
 
За допълнителна информация, провеждане на оглед и подробна оферта с или без финансираща банка – Николай Димитров – 0885/601995.
 
Наличен комплект документи на разположение за директна покупка или финансиране от банка.
 
Assesston| Превърнете избора на недвижим имот в удоволствие.