Свържете се с нас от 9:00 до 18:00 часа+359885601995

Недвижими имоти

Assesston|Realty -  Асистенция при избор, покупка, продажба, отдаване под наем и развитие на недвижими имоти. Допълнителни професионални услуги свързани с недвижимите имоти. Каталог от избрани имоти в продажба или в процес на отдаване под наем.

Една от основните дейности на Assesston са консултантските услуги в сферата на недвижимите имоти. Благодарение на натрупаният опит през годините, компанията ни предлага пълен спектър от консултантски услуги, насочени към придобиването, управлението, развитието и реализацията на всякакъв тип недвижими имоти в страната.
 
Водени от желанието да предоставяме максимално високо клиентско задоволство, придружено с висок професионалъзим и етика в дейноста ни, Assesston|Realty предлага:
 
o    Асистенция при избор и покупка на недвижим имот;
o    Асистенция при избор и наемане на недвижим имот;
o    Асистенция при отдаване под наем или продажба на недвижим имот;

o    Каталог с актуални предложения в процес на продажба или отдаване под наем;
o  Като пакет от допълнителни услуги - експертна оценка, пазарни проучвания и анализи, национална статистика, документално осигуряване, проверка на градоустройствени показатели и други.
 
За допълнителна информация, можете да се запознаете подробно с всяка от услугите ни в категория "Недвижими имоти". На ваше разположение сме за кратка начална консултация.
 
 
Отправи запитване