Call us from 9:00 AM to 6:00 PM+359885601995
We are looking for: REAL ESTATE APPRAISER

We are looking for: REAL ESTATE APPRAISER

Търсим кандидат за свободна позиция с аналитичен ум, хъс и интерес към дългосрочно професионално развитие в един от най-развиващите се сектори в страната – недвижимите имоти.
 
Подходящият кандидат - сертифициран оценител на недвижими имоти, ще има възможността да развие и надгради своите професионални и личностни качества и умения, в екипа на компания за анализ и оценка на недвижимите имоти, и други активи, с над 25-годишен опит и доказани позиции на национално и европейско ниво.
 
Идеалният кандидат ще има възможността да навлезе и утвърди позицията си сред екипа на компанията, отработвайки доклади за недвижими имоти още от първите дни на привличането му.
 
Дати за провеждане на интервю с кандидатите: 05-06 и 09-10 март 2020 г., сред предварително изпратено CV на адрес info@assesston.com и уговорен час с кандидата.
 
Компанията предлага:
  • Отлична начална твърда работна заплата;
  • Работен процес при ненормиран работен ден;
  • Активна система за бонусиране на постиженията при израстването сред екипа на компанията;
  • Пълноценно пенсионно осигуряване, здравно осигуряване и данъчно облагане, на базата на реалното възнаграждение;
  • Годишен отпуск съгласно българското законодателство и пълноценно ползване на почивните и празничните дни;
  • Програма за подпомагане на служителите, даваща ви подкрепа по всички въпроси, които възникват в живота.
* част от определени обезщетения са налични след преминаване на изпитателния срок на служителя и успешно преминаване на програмата от встъпителни обучения.
 
Основни отговорности:
Идеалният кандидат ще бъде самостоятелна професионална единица и част от екип от утвърдени професионалисти оценители. Ще работи по малки и големи задачи и проекти, самостоятелно и в екип, в зависимост от демонстрираното ниво на професионални познания и умения.
 
Идеалният кандидат:
Енергична и иновативно мислеща личност, с професионални познания и умения в сферата на оценяването на недвижими имоти, с желание за дългосрочно развитие и дългосрочна професионална реализация на национално, европейско и световно ниво. С годините, идеалният кандидат ще утвърди името и позицията си в сектора, достигайки и защитавайки редица професионални сертификационни програми с национално, европейско и световно признание.
Задължителни изисквания: Сертификат за оценителска правоспособност „Оценител на недвижими имоти“. Познаване на БСО 2017 и МСО 2019. Отличното владеене на английски език (писмено и говоримо). Работа с лекота с MSOffice (Word, Excel, PowerPoint). Наличието на допълнителен/и сертификат/и за оценителска правоспособност е предимство.
 
За да кандидатствате по обявената позиция, моля, изпратете Ваше CV и кратко мотивационно писмо на имейл info@assesston.com.
 
Телефон за допълнителни въпроси, препоръки и улеснения при кандидатстване:
0885/601995 – Николай Димитров.
                                  
Assesston| „АСЕСТЪН“ ЕООД е регистрирана компания от Министерство на труда и социалната политика и Агенция по заетостта - удостоверение №2800/2019 за осъществяване на посредническа дейност при подбор на служители.